L’Associació

6tmaAssociació és una entitat sense ànim de lucre, formada per un grup de professionals multi-disciplinaris i col·laboradors, que sentim la necessitat de fer una contribució per a generar un canvi de valors en el nostre entorn laboral.

Els objectius de 6tmaAssociació són:

  1. Promoure i impulsar accions de creixement i desenvolupament de les persones, així com d’organitzacions i grups, amb una orientació centrada en la responsabilitat social. 
  2. Aconseguir les seves finalitats a través de la realització d’activitats formatives, docents, culturals i benèfiques amb conferències, seminaris, cursos, convencions, simposis, publicacions i qualsevol altre activitat adient, i donar impuls a iniciatives de sinèrgia professional. 
  3. Elaborar i afavorir el intercanvi d’experiències, investigacions i estudis amb qualsevol altre associació o ens jurídic, tan privat com públic, nacional o estranger, així com amb persones físiques interessades en el desenvolupament dels objectius de l’Associació. 

La nostra missió és potenciar el talent de les persones a través d’un procés de creixement professional amb la finalitat de dignificar i assolir el reconeixement que aquesta aportació té dins del conjunt de la societat.

La nostra visió consisteix en ser reconeguts com un moviment impulsor que genera, promou i consolida iniciatives professionals individuals i col·lectives que representen una contribució als valors de l’economia del bé comú.

Els principals valors en que ens identifiquem són la responsabilitat, el compromís i la solidaritat.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s