Assessorament recerca feina

Procés d’assessorament individual.

Aquest servei permet a l’usuari definir un objectiu professional i establir una estratègia per assolir amb èxit un nou lloc de treball.

La metodologia que seguim pel assessorament en l’estratègia de recerca de feina i millora professional consta de quatre fases:

1. Auto-coneixement : definir quines són les qualitats del candidat, coneixements i atributs que pot oferir al mercat de treball. El coneixement adquirit en aquesta fase l’hi donarà capacitat per descriure de manera hàbil, fluïda i precisa què sap fer, què pot fer i què és el que vol aconseguir.
2. Objectiu professional: establir els objectius professionals per a centrar els esforços del candidat en aspectes concrets relacionats amb tres eixos fonamentals: les capacitats (poder), els coneixements (saber) i les motivacions (voler). Enfocant de manera correcta la recerca de feina i el ple reconeixement del talent per assolir el millor objectiu professional. Aquest objectiu pot anar orientat a donar continuïtat a la seva trajectòria, a canviar-la o estar enfocat a la emprenedoria.
3. Estratègia de recerca: conèixer el mercat laboral per a determinar i detectar on el candidat pot trobar la feina que millor s’adapta als seus objectius. A partir d’aquí, posar en marxa tot un pla d’acció per aconseguir-los.

Algunes de les accions a portar a terme són:

  • Establir una xarxa de contactes: saber crear i mantenir una bona xarxa de contactes personals és una necessitat per optimitzar la recerca de feina.
  • Elaborar eines comunicatives: es tracta de preparar totes les eines comunicatives que el candidat farà servir per presentar-se i establir contactes adreçats a empreses diana. Aquest apartat es basa principalment en el currículum, l’entrevista, role-playing i altres tècniques.

4. Entrevista/Negociació : posar en pràctica l’estratègia d’entrevista i portar a terme la negociació d’una candidatura.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s